avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aș dori să îmi fac I.I. sau PFA maseur
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aș dori să îmi fac I.I. sau PFA maseur

Buna ziua,fiți va rog amabili.Am încheiat formarea profesională maseur și aș dori să îmi fac întreprindere individuală sau PFA una dintre forme in care pot oferi servicii de masaj la domiciliu.Intrebarea este care ar fi potrivită și cum se procedează.Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 21 Iulie 2025
Nu este mare diferenta .

1. Întreprinderea individuală poate avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activități prevăzute de codul CAEN.
Întreprinderea individuală poate angaja cel mult 8 salariați, terțe persoane, cu contract individual de muncă încheiat și înregistrat în condițiile legii și poate stabili relații contractuale, în condițiile legii, cu orice persoane fizice și juridice, cu alte întreprinderi individuale, cu PFA sau întreprinderi familiale, pentru efectuarea unei activități economice, fără ca aceasta să îi schimbe statutul juridic dobândit potrivit prezentei secțiuni.

2. PFA poate avea în obiectul de activitate cel mult 5 clase de activități prevăzute de codul CAEN.
PFA poate desfășura activitățile pentru care este autorizată, singură sau împreună cu cel mult 3 persoane, angajate de aceasta, în calitate de angajator, cu contract individual de muncă, încheiat și înregistrat în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja o persoană fizică pe i.i.? tudorhas tudorhas Bună, pot angaja o persoană fizică în afara altui domeniu de activitate (cod caen),în care este Intrepriderea individuală? (vezi toată discuția)
Angajare cu contract civil teisiadrian teisiadrian Am si eu o intreabare daca ma poate ajuta cineva cu un raspun. Intreprinderea individuala poate angaja cu contract civil ? (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez la un pfa? ciupop ciupop Buna ziua, Sunt inginer de profesie ,lucrez cu carte de munca si as vrea sa ma angajez in paralel,ca secretara,2-4 ore pe zi , la un PFA .Ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)