avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Pentru postul de secretar ,,Apele ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Pentru postul de secretar ,,Apele Române” are cineva ...

Bună ziua!
Pentru postul de secretar ,,Apele Române,, are cineva subiecte sau idee pe ce ar trebui sa punem accentul pentru promovarea concursului?
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2025
Ana8816, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 21 Iulie 2025
Nu cred ca cineva va va da/posta subiectele pe un Forum.

Pentru promovare ar trebui sa stiti destul de bine bibliografia data pentru concurs si mai ales legislatia specifica institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Candidat la un post de grefier - parchet alinasv alinasv Buna, Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru postul de grefier la parchet. Am intrat pe site-uri si am vazut bibliografia , care este destul de pufoasa, si ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen concurs promovare secretar violeta73 violeta73 Daca stie cineva ce subiecte se dau la concursul pentru promovare pe postul de secretar oras ,l-as ruga sa-mi de-a niste exemple . Multumesc ... (vezi toată discuția)