avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, As dori sa stiu cine este proprietar pe / ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, As dori sa stiu cine este proprietar pe / raspunzator ...

Buna ziua,

As dori sa stiu cine este proprietar pe / raspunzator pe un segment de teava orizontal care iese din coloana verticala a blocului, pana in apomentru? Am mai deschis un topic asemanator, insa nu atasasem o poza, asa ca am revenit cu ea: [ link extern ]
Ma intereseaza sa stiu, mai exact, cine este raspunzator de segmentul albastru. In dreapta de tot este coloana, care nu are nici o usa de vizitare, nimic, practic teava aceea intra direct in perete!
Motivul pentru care vreau sa stabilesc in proprietatea cui este acel segment, este pentru ca un racord (cel de cupru de acolo, de pe segmentul albasrtru) s-a rupt si mi-a inundat vecinii. Eu sunt de parere ca ar fi dincolo de responsabilitatea mea, pentru ca nu aveam eu cum sa schimb bucata aceea care face parte fix din racordul cu coloana, pe langa faptul ca oricum nu aveam acces la el din cauza zidului.

Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2025
UserLoser, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:07, 21 Iulie 2025
Proprietarul răspunde de instalatia din apartament pana la bransamentul conductelor de distributie centralizate (art 35 legea 196/2018)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Instalatie comuna gaze vasile35 vasile35 Buna ziua, Intrebarea ar fi asa: \"Care sunt partile comune (bunurile privind proprietatea comuna) al instalatiei de gaze a unui bloc (in care si ... (vezi toată discuția)
Pe scara unde locuiesc sunt două circuite de alimentare cu apă ... Jordas1967 Jordas1967 Pe scara unde locuiesc sunt două circuite de alimentare cu apă : unul separat pe \" orizontală \" cu apometre la ușă și unul vechi pe \" verticală \" ... (vezi toată discuția)