Vreau sa-mi instalez camere de supraveghere false.
Preambul: Mi s-a "dus la gunoi" un dulapior depozitat pe culoar in fata usii apartamentului meu. Stiu de catre cine, omul care face curatenie in bloc. Nu am depus sesizare pt. furt pt. ca eu un om amarat; ulterior imi pare rau pt. ca de fapt in spate sta presedintele asociatiei de locatari. Mi s-a busit masina parcata in curte.
Doresc sa-mi instalez camere de supraveghere false la usa de apartament (care "vede" si casa scarilor) si alta care sa "supravegheze" curtea.
Ma astept ca locatarii (oameni de bine, care au doar drepturi) in scurt timp (ajutati de presedintele asociatiei de locatari) sa depuna (cine stie pe unde) vreo plangere.
Ceea ce e bine odata pt. ca acele "camere" oricum provoaca o anumita teama (de ex. de a-mi mai lovi masina in mod voit) si pt. ca in momentul in care intervine instanta competenta pot sa le zic sa se uite ca asa zisele camere de supraveghere sunt doar niste atrape, deci nu aveam cum sa incalc cu ele viata privata a vreunui colocatar.
Va sfatuiesc sa lipiti in zona cu pricina si niste stikere de atentionare ca zona este supravegheata video. Daca cineva reclama, cei in cauza au sa verifice si au sa constate ca acele camere nu "vad"nimic. Este chestie de preventie !
Succes!