avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am divorțat în 2020 și am cerut ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am divorțat în 2020 și am cerut ca soția după ...

Bună ziua! Am divorțat în 2020 și am cerut ca soția după divorț sa nu îmi mai poarte numele , dar acu as dorii sa îl poarte din nou ( pentru ca ne-am impacat) cu se poate și dacă se poate ? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:32, 21 Iulie 2025
Se poate doar dacă va recăsătorit sau își schimba numele administrativ..
Cum adică sa își schimbe numele administrativ? Vreau sa îl schimbe în buletin și apoi sa își facă pașaport , mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Se poate doar dacă va recăsătorit sau își schimba numele administrativ..

Vă căsătoriți din nou, că doar așa mai pueți redeveni soți.
Indiferent ce nume va purta ea, fără căsătorie nu vă mai este soție, ci doar o simplă concubină.
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si recasatorie. integistrare casatorie din sua suceava129 suceava129 Buna ziua! Pe scurt, am fost casatorita timp de 3 ani cu un cetatean roman. Eu locuiesc in SUA si nu am avut timp sa vin sa finalizam divortul decat acum. Am ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. ... Ana Maria Pandelas Ana Maria Pandelas Bună ziua! Am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. Am divorțat în urmă cu 3 ani, dar încă nu am schombat numele după divorț. Locuiesc ... (vezi toată discuția)