avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In blocul in care locuiesc, o vecina, care este si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In blocul in care locuiesc, o vecina, care este si ...

Buna ziua. In blocul in care locuiesc, o vecina, care este si administrator al blocului, a imprejmuit o parte din gradina blocului cu gard, separat de gardul pus de primarie, si acoperit cu sarma ghimpata. Gardul nu ma deranjeaza foarte tare, cat sarma ghimpata, sunt copii care alearga pe acolo cand ies afara, pisicile din jurul blocului au toate rani de la nenorocirea aia de sarma, eu am intrat itr-o zi in gradina, din neatentie m-am dezechilibrat si am trecut cu capul la 2 cm de sarma ghimpata, aproape mi-a intrat in ochi. Stie cineva daca poate fi obligata sa o dea jos? Si unde se poate reclama acest lucru? O discutie amiabila cu ea este exclusa, e o persoana extrem de uracioasa, rea si egoista, pe mine ma uraste pentru ca am 2 caini care nu o plac, de exemplu.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:36, 21 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca terenul despre care faceti vorbire face parte din domeniul public, atunci trebuie sa va adresati primariei locale.
Eu as zice ca si in cazul in care terenul ar fi proprietate privata, ingradirea acestuia cu sarma ghimpata nu ar trbui sa fie permisa.
Asadar, adreasti-va primariei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelămurire împrejmuire teren Dyppie Dyppie Buna ziua, Am cateva intrebari referitoare la imprejmuirea cu un banal gard de plasa de sarma a unui teren intravilan dar care sa contina si sarma lamata ... (vezi toată discuția)
Blocul de lângă noi are pământ și ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O întrebare blocul de lângă noi are pămînt și acest pămînt este folosit in interese proprii. Au plantat legume,flori fiecare locatar și ... (vezi toată discuția)
Am voie sa plim cainele in spatiu verde langa bloc? Lovecats99 Lovecats99 Constanta Situatia sta cam asa: Un bloc vecin a imprejmuit spatiul verde din fata cu un gardut (din ce stiu ilegal sa imprejmuiesti spatiul public, dar nu ... (vezi toată discuția)