Buna ziua. In blocul in care locuiesc, o vecina, care este si administrator al blocului, a imprejmuit o parte din gradina blocului cu gard, separat de gardul pus de primarie, si acoperit cu sarma ghimpata. Gardul nu ma deranjeaza foarte tare, cat sarma ghimpata, sunt copii care alearga pe acolo cand ies afara, pisicile din jurul blocului au toate rani de la nenorocirea aia de sarma, eu am intrat itr-o zi in gradina, din neatentie m-am dezechilibrat si am trecut cu capul la 2 cm de sarma ghimpata, aproape mi-a intrat in ochi. Stie cineva daca poate fi obligata sa o dea jos? Si unde se poate reclama acest lucru? O discutie amiabila cu ea este exclusa, e o persoana extrem de uracioasa, rea si egoista, pe mine ma uraste pentru ca am 2 caini care nu o plac, de exemplu.
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca terenul despre care faceti vorbire face parte din domeniul public, atunci trebuie sa va adresati primariei locale.
Eu as zice ca si in cazul in care terenul ar fi proprietate privata, ingradirea acestuia cu sarma ghimpata nu ar trbui sa fie permisa.
Asadar, adreasti-va primariei locale.