avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare a Legii Cadastrului in ultimele 6 luni sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare a Legii Cadastrului in ultimele 6 luni sau incercare de frauda cu terenuri?

Am un teren intr-o localitate balneoclimaterica, destul de valoros.
Un vecin doreste urgent semnatura mea, pretinzand ca de 6 luni legea Cadastrului s-a modificat si e nevoie de semnaturile vecinilor pentru a cadastra o parcela.
Nu stiu daca in adevar s-a modificat legea Cadastrului si ma tem ca vrea sa imi fure o parte din teren sau chiar tot terenul, avand in vedere ca eu nu sunt in tara in prezent.
E adevarat ce spune vecinul?
Orice ajutor sau sugestie e binevenita!
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
Maximutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 17:51, 21 Iulie 2025
Pai dacă oricum nu sunteți în țară sa semnați.. de ce va bateți capul?
Vecinul nu minte sunt modificări ale legii cadastrului.
Cum să dați semnătura pentru cadastrarea unei parcele? Nu doriți să fiți la fata locului împreună cu vecinii când se fac masuratori?
Cred că este al 2 mesaj cu această problemă pe avocatnet.
Dacă sunteți așa stresat veniți în țară și lămuriți vă cu terenul.
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura mea pentru cadastrare teren vecin? Maximutu Maximutu Am un teren intr-o localitate balneoclimaterica. Un vecin doreste semnatura mea, pretinzand ca vrea sa faca cadastrul si ca de 6 luni legea Cadastrului s-a ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu-si da acordul pentru imprejmuire ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua tuturor, Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: 1. Prin Certificatul de urbanism in vederea construirii ni se ... (vezi toată discuția)
Amplasare teren cos2tel cos2tel Am achizitionat un teren , si cand a trebuit sa-i fac cadastrul s-a constatat ca sunt deplasat cu 4 metri , Problema nu este aceasta , problema este ca terenul ... (vezi toată discuția)