avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnatura mea pentru cadastrare teren vecin?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnatura mea pentru cadastrare teren vecin?

Am un teren intr-o localitate balneoclimaterica.
Un vecin doreste semnatura mea, pretinzand ca vrea sa faca cadastrul si ca de 6 luni legea Cadastrului s-a modificat si e nevoie de semnaturile vecinilor .
Nu am cunostinta daca in adevar s-a modificat legea Cadastrului si ma tem ca vrea sa imi fure o parte din teren sau chiar tot terenul, avand in vedere ca eu nu sunt in tara in prezent.
E adevarat ce spune vecinul?
Orice ajutor sau sugestie e binevenita!
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
Maximutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 21 Iulie 2025
Buna ziua

Nu semnati nimic pana nu aduceti/vorbiti si dvs un cadastrist si vedeti cum stau lucrurile la fata locului.

E posibil sa fie vorba de o suprapunere si atunci, semnand, declarati ca sunteti de acord cu limitele terenului vecinului, lucru care va poate afecta pe viitor.
Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

Continuati discutia in topicul initial deschis. Topicul acesta se va inchide.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare a legii cadastrului in ultimele 6 luni sau incercare de frauda cu terenuri? Maximutu Maximutu Am un teren intr-o localitate balneoclimaterica, destul de valoros. Un vecin doreste urgent semnatura mea, pretinzand ca de 6 luni legea Cadastrului s-a ... (vezi toată discuția)
Bună seara, fiind elev al scolii de politie din campina, în ... Mariuss10 Mariuss10 Bună seara, fiind elev al scolii de politie din campina, în perioada de practica, obții vreun venit? Dacă da, cât anume? (vezi toată discuția)