avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate firma să închirieze ca sediu (principal) ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate firma să închirieze ca sediu (principal) parterul unei locuințe individuale deținută de asociatul unic?

Se poate ca o firmă să închirieze ca sediu (principal) parterul unei locuințe individuale deținută de asociatul unic ?
Am o casă moștenită, și decât să dau banii pe chirie la altcineva aș amenaja și mi-aș închiria mie spațiul.
Și dacă da, ce acte mi-ar trebui ca persoană fizică, și ce acte ca persoană juridică (pe lângă contract de închiriere) ?
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere locuinta la firma proprie Lemil Lemil Buna ziua Am preluat o firma cu o pierdere contabila din anii anteriori. La activitatea pe care o realizez acum as putea sa o aduc pe profit peste vreo 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Sediu social pe spatiu inchiriat cristian.codreanu cristian.codreanu Buna ziua, Am inchiriat un spatiu de la o firma (contract intre mine ca persoana fizica, si respectiva firma). Intentionez sa infiintez o societate al carei ... (vezi toată discuția)