avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce repaus trebuie sa fie între ture...de exemplu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce repaus trebuie sa fie între ture...de exemplu lucrez de la ...

Ce repaus trebuie sa fie între ture...de exemplu lucrez de la 15 la 23 ma poate chema la servici în tura 1 de la 7 a doua zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:17, 22 Iulie 2025
Da, cu 8 ore repaus. Așa se întâmplă la schimbarea turelor.
Art.135 C.mun.
...
(2) Prin excepţie, în cazul muncii în schimburi, acest repaus nu poate fi mai mic de 8 ore între schimburi.

In speta, va poate chema la munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grafic de lucru in doua schimburi AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti cum este corect si conform codului muncii programul de lucru in doua schimburi? Normal,eu stiam - o saptamana ... (vezi toată discuția)
Les din schimbul iii la ora 6,00 si intru in schimbul ii la ora14,00!!! pavel56 pavel56 este legal sa fiu obligat sa intru in schimbul II la ora 14,00 dupa ce am iesit , in aceeasi zi, dimineata, din schimbul III la ora 6,00? dupa ce am incercat, ... (vezi toată discuția)
Perioada de repaus dupa tura de noapte Maria Prado Maria Prado Buna ziua, intrebarea mea este:dupa o tura de la 18 la 5 dimineața, se poate intra intr-o alta tura de la ora 15, pana la ora 1, in acceasi zi? Sau dupa tura ... (vezi toată discuția)