avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt major, am 18 ani. Am vândut un telefon vechi pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt major, am 18 ani. Am vândut un telefon vechi pe OLX sau ...

Sunt major, am 18 ani. Am vândut un telefon vechi pe OLX sau pe internet, care a stat mult timp într-o cutie. Eu l-am vândut sincer, crezând că funcționează. După ce l-a primit, persoana spune că are difuzorul stricat și acum mă amenință că își ia avocat. Eu nu vreau scandal, nu vreau să merg la poliție sau în instanță. Nu a existat nicio garanție sau contract scris. Ce riscuri am și cum pot să rezolv totul pașnic? Poate chiar să mă dea în judecată?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 00:57, 22 Iulie 2025
Pai e destul de simplu daca nu vreți alte probleme , luați legătura cu cumpărătorul sa va restituie telefonul si d-voastră să-i restituiți banii si gata . Faceți asta cât mai repede sa nu se mai ajungă la reclamații si alte complicații .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon cumparat fara acte - o problema? Catalin9871 Catalin9871 Va salut, de curand am cumparat un telefon de la un barbat destul de in varsta. Acesta m-a asigurat ca totul functioneaza perfect la el (si chiar asa era, nu ... (vezi toată discuția)
Hartuire - modalitati legale de aparare nadin1 nadin1 Simt ca cedez psihic . Un dement ca altfel nu am cum sa ii spun m a sacaie si ma urmareste peste tot . Ideea este ca acum cateva luni bune am iesit cu el , dar ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pe internet elena_crys elena_crys Buna Ziua! De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)