avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in concediu de risc maternal din data de 5 mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in concediu de risc maternal din data de 5 mai 2025, am observat ca angajatorul ...

Bună ziua! Ma puteți ajuta cu un răspuns la o întrebare?sunt in concediu de risc maternal din data de 5 mai 2025 ,am observat ca angajatorul mi-a calculat indemnizatia pt concediu de risc maternal dupa tabelul lor din baza de date cu salariul brut diferit in fiecare lună,eu am obținut de la anaf tabelul cu toate veniturile dar diferă foarte mult salariul brut declarat la anaf față de ceea ce are angajatorul și acesta mi-a calculat indemnizatia dupa tabelul lor desi la anaf am alte venituri declarate.ce pot face in aceasta situație și mai ales e corect a calcula așa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 22 Iulie 2025
Normal ar trebui ca veniturile sa coincida ... puteti sesiza angajatorul, Casa Judeteana de Sanatate si chiar ANAF-ul, daca nu ajungeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari salariu si demisie irina_irina irina_irina Buna ziua! In prezent sunt in prenatal si in urma unor discutii cu cei de la firma am aflat ca nu sunt de acord sa imi acorde 1 an de concediu fara plata. As ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc sarcina Sarah10 Sarah10 Buna ziua . Va rog frumos sa imi spuneti cum se calculeaza concediul medical risc de sarcina (75% din brut mi s-a spus , la care se adauga nu stiu ce impozite ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatii verakissyou verakissyou as dori sa stiu care venit(negociat,brut,net) se ia in calcul la aflarea mediei/zi in cazul concediilor de risc maternal ,maternitate si crestere a ... (vezi toată discuția)