avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încheiere antecontract vânzare-cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încheiere antecontract vânzare-cumpărare

Bună ziua,
Pot să închei în calitate de vânzător o promisiune de vânzare-cumpărare cu privire la bunul meu dacă am notată în CF urmărirea imobiliară cu privire la imobil? Sunt datorii relativ mici, de 5000-6000 RON, pe care aș vrea să le plătesc cu banii obținuți din avans.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Traian R. , utilizator 18:17, 22 Iulie 2025
Nu puteti.
Îmi puteți da niște detalii? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu promisiune de vanzare-cumparare, legea 112 Nelutus Nelutus Buna ziua, as avea o intrebare intrucat sunt intr-o situatie neplacuta: in luna aprilie anul acesta am facut o promisiune de vanzare-cumparare la notar ... (vezi toată discuția)
Promisiune de cumparare expirata alexix_art alexix_art acum o luna am incheiat o promisiune de cumparare pentru o casa in valoare de 100.000 euro. am platit un avas de 6000 euro vanzatorilor. cumpararea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare teren, pret achitat integral, tranzactie esuata iacobcristian iacobcristian Buna ziua am si eu o speta destul de rara cred.... Am cumparat un teren cu 30.000 Euro dar am facut doar un act de promisiune de vanzare cumparare cu plata ... (vezi toată discuția)