avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru dvs, la care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru dvs, la care as dori ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru dvs, la care as dori un răspuns. Pe data de 3 iunie 2025, un vecin din apropierea scării unde locuiesc a sunat la politie pentru faptul ca masina mea i-ar fi blocat accesul în garaj. În urma apelului, s-a deplasat un echipaj care a constatat cele din teren și mi s-a eliberat o înștiințare, urmând ca procesul verbal de contravenție sa îl primesc astăzi, 22 iulie. Ideea este ca as dori sa contest procesul verbal deoarece adresa unde a avut loc incidentul este complet diferita fata de ce scrie pe acel proces verbal, și anume, Strada Dumbravei, nr 4 (magazin Carrefour), în loc de strada Ana Ipatescu, nr 3, scara D. Credeți că se poate anula dacă se depune contestație? Menționez ca am și martori care pot sa mi confirme cele menționate anterior. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: robert_marius , utilizator 14:15, 22 Iulie 2025
da ,există mari șanse să se anuleze acel poces-verbal pentru motivul invocat,respectiv au gresit locatia unde s-au intâmplat faptele.
Va mulțumesc pentru timpul dvs și răspunsul acordat! O zi bună!

Vasile Braun a scris:

da ,există mari șanse să se anuleze acel poces-verbal pentru motivul invocat,respectiv au gresit locatia unde s-au intâmplat faptele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire in trafic de catre pol rutiera CRS84 CRS84 Salut, Cu cateva sapt in urma am fost oprit in trafic si sanctionat de catre un echipaj al politiei rutiere cu motivarea ca am efectuat o manevra de ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal costyy73 costyy73 Astazi am fost oprit de catre un echipaj de Politie Rurala ,dupa ce am depasit un auto in apropierea unei treceri de pietoni ,fapta sanctionata de catre ... (vezi toată discuția)
Intrare in garaj blocata in fiecare zi m_3 m_3 Buna seara. In primul rand doresc sa spun ca am citit cateva topicuri asemanatoare cu problema mea, numai ca nu sunt lamurit de cateva aspecte. Mai intai ... (vezi toată discuția)