avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dacă nu am avut cunoștință de o amendă pt care nu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dacă nu am avut cunoștință de o amendă pt care nu am semnat ...

Dacă nu am avut cunoștință de o amendă pt care nu am semnat de primire cum ca mi s-a înmânat pv și am aflat că o am de la primărie mai pot face contestație dacă este depasit termenul de 15 zile?
Cel mai recent răspuns: faranumeeu , utilizator 17:31, 22 Iulie 2025
PUTETI FACE CONTESTATIE în conditiile în care nu au trecut 15 zile de la emiterea actului de excutare de la primărie.
Am primit doar o notificare de plata de la primărie,nu executare

Vasile Braun a scris:

PUTETI FACE CONTESTATIE în conditiile în care nu au trecut 15 zile de la emiterea actului de excutare de la primărie.

s-ar putea ca notificare să spună ”vă somăm” iar atunci este un act de executare sau ”vă aducem la cunostintă”....despre creantele înregistrate si atunci e o oglindă a acestor creanțe,însemnând un act ce se emite după începerea(finalizarea)executării silite,
Scrie: Va notificam ca figurati in evidente noastre cu o obligatie de plata...

Vasile Braun a scris:

s-ar putea ca notificare să spună ”vă somăm” iar atunci este un act de executare sau ”vă aducem la cunostintă”....despre creantele înregistrate si atunci e o oglindă a acestor creanțe,însemnând un act ce se emite după începerea(finalizarea)executării silite,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita amenda rovineta Brokeru22 Brokeru22 Am primit la fostul domiciliu ( unde locuieste mama) o executare silita(somatie) pentru o amenda la rovineta din anul 2012. Amenda a fost aplicata in data de ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie plata transmisa pentru amenzi platite vlad nicolae vlad nicolae Am primit o somatie de la Administratia Financiara pentru plata a 3 amenzi (numai amenda, fara despagubire) cu rovigneta. Din acestea, 2 le-am platit (numai ... (vezi toată discuția)
Problema prescriptie impozite locale amarnet123 amarnet123 Buna ziua! Am o problema dpdv. fiscal; astazi am fost la primaria locala pentru a-mi elibera o adeverinta pt. C.I., acest lucru fiind irelevant pentru ... (vezi toată discuția)