avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!. Acum 2 ani am fost oprit de o masina de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!. Acum 2 ani am fost oprit de o masina de jandarmerie ...

Buna ziua!. Acum 2 ani am fost oprit de o masina de jandarmerie care m-a perchezitionat si mi-au fost gasite 14 pastile de COAXIL pe care le aveam de la doctor, dar in acel moment nu aveam scrisoarea medicala sau reteta deoarece o dadusem la farmacie. Anul trecut am primit o citatie care spunea ca se claseaza infractiunile de trafic de droguri si posesie si sesizarea judecatorului de camera preliminara pentru confiscarea pastilelor ramase. Luna acesta am primit o citatie ca trebuie sa ma prezint la tribunal in calitate de intimat pentru dosarul cu obiectul confiscare speciala art 315 lit c NCPP. Nu mi-a cerut nimeni pana acum sa arat scrisoarea medicala in care scrie de ce a trebuit sa iau acel tratament. Ar trebui sa imi iau un avocat? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 19:33, 22 Iulie 2025
Stati linistit,prezentati-vă la termen. E o simplă formalitate.
Multumesc frumos!
Daca nu e un deranj prea mare, ati putea oare sa imi spuneti ce se intampla mai exact acolo? Pt ca pe citatie scria ca imi trebuie un avocat si daca nu am voi primi unul din oficiu.
Pentru mai multe detalii puteti să mă contactati ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet, ajutor conacheantonio conacheantonio Buna ziua! Am si eu o situatie mai delicata, sufar de sindrom anxios cu atacuri de panica si in urma unei perchezitii corporale jandarmii au gasit asupra mea o ... (vezi toată discuția)
Intimat - confiscare speciala buna ziua, acum ceva timp am extras ... Radu887 Radu887 Intimat - Confiscare speciala Buna ziua, acum ceva timp am extras un obiect din magazinul Carrefour cu un magnet, dosarul penal s-a solutionat cu RUP si ... (vezi toată discuția)
Medic de familie cu ctr expirat ccoco ccoco buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. am o reteta de la medicul de familie emisa pe 19.01. medicului i-a expirat contractul cu casmb pe 23.01.am ... (vezi toată discuția)