avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut un proces de partaj. Instanta zice a atestatul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut un proces de partaj. Instanta zice a atestatul de edificare a constructiei ...

Buna ziua!Am avut un proces in instantacde partaj.Instanta zice ca atestatul decedificare a constructie nu e act de proprietate si nu a inclus casa parintilor in masa succesorala iar cadastru in baza aceluias atestat i-a trecut pe parinti prpritari ai casei conform legii 7 zic ei.
Ce ma fac?
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 22:50, 22 Iulie 2025
Am facu cerere de rectificare si au trecut mostenitorii toti proprietarii casei si ai terenului intravilan de care scrie clar instanta ca mi l-a atribuit mie si urmeaza sa platesc sulta celorlalti.
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2025
Stergarel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa părintească se imparte intre frati Anna2309 Anna2309 Buna ziua, in urma cu cateva zile am primit o veste care oarecum m-a tulburat si as vrea sa va intreb daca cumva a-ți trecut prin asa ceva si daca asa este ... (vezi toată discuția)
Există o procedură ulterioară succesiunii prin care o parte din bunurile din masa succesorală să revină unuia dintre moștenitori? bibliopod bibliopod Am facut succesiunea dupa ambii parinti la notariat si fiecaruia dintre copii i-a revenit 1/3 din masa succesorala. In aceasta masa succesorala exista o casa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă sunt propietarul terenului intravilan dintr-o ... STR78 STR78 Bună ziua, dacă sunt propietarul terenului intravilan dintr-o curte asta în urma moșteniri după titlul de proprietate încheiat prin act de vanzare ... (vezi toată discuția)