avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Noi avem un teren cumpărat din 2005 pe care vroiam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Noi avem un teren cumpărat din 2005 pe care vroiam să îl vindem. ...

Noi avem un teren cumpărat din 2005 pe care vroiam să îl vindem. Am mers la notar și mi se zice că pt a vinde terenul,care este cota parte, acum e nevoie sa aflu cine sunt vecinii ce au celalalte părți să le iau CNP ul.cum fac asta? Eu habar nu am cine sunt ,când am cumpărat noi terenul nu îți trebuia așa ceva și nu apar in actele mele
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 11:48, 23 Iulie 2025
Dacă actul de proprietate pe care îl detineti este înscris autentic iar dreptul de proprietate este înscris în CF nu ar fi trebuit să aveti probeleme. Totusi, ce e cu cota-parte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare la cumpararea unui teren intravilan DORUSTA DORUSTA Buna seara. Intentionez sa cumpar un teren intravilan la tara. M-am inteles cu proprietarul asupra pretului si totodata am vrut sa verific si actele de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren hornea marioara hornea marioara bun am si eu o intrebare daca se poate raspunde la ea va multumesc anticipat.Santem 3 copii urmasi care detinem 50%din terenul si casa parinteasca iar mama ... (vezi toată discuția)
Achizitionare boxa doru6 doru6 O colega a cumparat undeva prin anul 1970 o boxa de la o vecina, vecina care nu era oarecum la acea data proprietara a respectivei boxe in sensul ca facuse ... (vezi toată discuția)