george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

doru6 
	    	Utilizator

doru6 
	    	Utilizator	    

doru6, utilizator
 doru6, utilizator 	
			 marianliviuh 
	    	Utilizator

marianliviuh 
	    	Utilizator	    

Spatiile de la subsolul blocurilor nu au destinatie de locuinta ci sunt spatii tehnice, pe acolo trec instalatiile de alimentare cu apa, si sunt deci parti comune ale blocului care nu se pot vinde ca orice apartament. Ocuparea prin inchidere si folosirea ca spatii de depozitare se face asa, la mica intelegere intre locatari dar cu conditia sa nu blocheze accesul la acele instalatii atunci cand e nevoie sa se faca unele reparatii.
~ final discuție ~
 Ioana671	                   

Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)
	                    Ioana671	                   

Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)

jeni1234	                   

Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
	                    jeni1234	                   

Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)

danadumi	                   

buna ziua. detin in proprietate un apartament de 2 camere+boxa la subsol.
vreau sa vand doar boxa.
as dori sa stiu daca se poate si cum anume.
multumesc. (vezi toată discuția)
	                    danadumi	                   

buna ziua. detin in proprietate un apartament de 2 camere+boxa la subsol.
vreau sa vand doar boxa.
as dori sa stiu daca se poate si cum anume.
multumesc. (vezi toată discuția)