avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o somatie de executare pentru o suma care a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o somatie de executare pentru o suma care a fost recuparata ...

Am primit o somatie de executare pentru o suma care a fost recuparata prin poprire in 2019. Faptul ca a fost sistata/achitat intregral ma face pasibila sa mai platesc si alte cheltuili la 6 ani dupa? am avuta poprire si la anjagator si la banca.
Firma de executare insista ca debitul nu a fost recuperat integral. Este posibil asa ceva? Sa mai platesc alte sume si dobanzi fara nici o dovada ?
Cel mai recent răspuns: NoxCygnus , utilizator 16:19, 23 Iulie 2025
Buna ziua, trebuie vazute documentele, dovezile de plata, creanta totala, ce reprezinta acele cheltueili, de cand dateaza dobanzile, erc. In cazul unor erori trebuie sa formulati contestatie la executare in 15 zile.
Buna ziua.

Am fost executata in 2019 cu poprire prin Banca si suma a fost achitata intregral. Acum vor sa ma execute pentru un "debit si cheltuieli de executare" care ar fi trrebuit sa faca parte din suma care am platit-o. Timp de 6 ani nu m-au contact niciodata sa imi comunice ca am de plata sau sa imi ceara sa platesc. Nu ar trebui sa se prescrie dupa 3 ani de la ultima notificare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire popapaula86 popapaula86 Buna ziua. Am o poprire pe salar din luna decembrie 2013. Am primit somatie acasa de la executor si ceea ce a decis instanta. Pe hârtia domnului executor este ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat bogdy86 bogdy86 Am o descoperire de salariusi rata lunara nu am mai platit-o din luna ianuarie;am fost sunat de un reprezentant al bancii raiffaisen si mi-au spus ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- poprire pe salariu elaid elaid Sunt garant la un credit bancar. Cand am semnat contractul am fost asigurata ca vor mai fi inca doi garanti. Din martie am inceput sa primesc somatii acasa am ... (vezi toată discuția)