avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Pot refuza sa achit partea mea din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Pot refuza sa achit partea mea din salariul președintelui ...

Bună ziua. Pot refuza sa achit partea mea din salariul președintelui de asociatie?
Deoarece la sesizările făcute nu am primit niciodată răspuns.
Cel mai recent răspuns: Casy00 , utilizator 15:22, 23 Iulie 2025
puteti,dar asta va însemna restanță la întretinere cu suma aferentă plătii cotei dvoastră pentru indemnizatia presedintelui

Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)
Reparatii ale spatiului comun 171175 171175 Locuiesc la etajul 4 din 4 si mi_am reparat singura izolatia pe terasa blocului.Cum pot recupera banii de la asociatie? Exista o baza legala?pot sa dau in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa platesc restanta la intretinere dar sunt refuzat ClaudiuCta ClaudiuCta Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje am o restanta de 2200 lei la care se adauga si reparatie acoperisului in valoare de 900 lei am primit 1 somatie de la ... (vezi toată discuția)