avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Numele meu este Flori Gheorghita , am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Numele meu este Flori Gheorghita , am lucrat in anul ...

Buna ziua. Numele meu este Flori Gheorghita , am lucrat in anul 1985 (aproximativ) la IJCM construcții în Drobeta Turnu Severin și acum as avea nevoie de acei ani cotizați pentru pensionare, am întrebat la casa de pensii București și Severin și mi sa spus că nu există arhiva sub anii 2001 acolo . Unde as putea sa fac rost de acei ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 23 Iulie 2025
Cu cartea de muncă pe care bănuiec că nu o mai aveti. Luati urma firmei la care ati lucrat și vedeti cine i-a preluat arhiva.
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ioneltelefon ioneltelefon -Nascut in 23 aprilie 1959 -locuiesc in Drobeta Turnu Severin-am lucrat din august din 1982 pina in noiembrie 2017- din 12 decembrie 2017 sunt in somaj. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am lucrat la trustul de constructii brasov in perioada ... ramycos ramycos Buna ziua. Am lucrat la Trustul de constructii Brasov in perioada 1978-1982. Acum trebuie sa imi fac dosarul de pensionare.Unde as putea gasi arhiva pentru a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de urmatoarea informatie pentru adeverinta ... ninacorina ninacorina Buna ziua, am nevoie de urmatoarea informatie pentru adeverinta stagiu de cotizare, adeverinta grupa, etc, pentru pensionare, firma (T.A.G.C.IND ANTEPRIZA DE ... (vezi toată discuția)