avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sotul meu este angajat la o societate de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sotul meu este angajat la o societate de 2 ani si ...

Buna ziua. Sotul meu este angajat la o societate de 2 ani si in urma cu o saptamana a fost anuntat ca este bagat in preaviz. Tot odata l-au anuntat ca trebuie sa dea un concurs in vederea pastrarii postului sau nu (in functie de punctajul obtinut). In saptamana de dinaintea examenului a citit din tematica stufoasa data de acestia dar mai mentionez ca el a lucrat in ture( 12/24h din care a prins 2 ture de noapte). Rezultatele examenului a fost de Respins”. A facut contestatie. Vrem sa stim ce putem face atata timp cat acest concurs a fost intr-un timp atat de scurt ( neavand timp sa se pregateasca temeinic- el si lucrand la aceeasi societate!) Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 23 Iulie 2025
Raspunsurile trebuie sa se refere la situatia celui care a deschis topicul .. citez : Vrem sa stim ce putem face atata timp cat acest concurs a fost intr-un timp atat de scurt ( neavand timp sa se pregateasca temeinic- el si lucrand la aceeasi societate!)

Regulie si procedura o decide angajatorul si nu salariatii ...daca se considera vatamat in dept , rezultatul contestatiei poate fi atacat in instanta ..dar nu cred ca pentru motive de nelegalitate , exceptie facand o singura situatie.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Raspunsurile trebuie sa se refere la situatia celui care a deschis topicul .. citez : Vrem sa stim ce putem face atata timp cat acest concurs a fost intr-un timp atat de scurt ( neavand timp sa se pregateasca temeinic- el si lucrand la aceeasi societate!)

Regulie si procedura o decide angajatorul si nu salariatii ...daca se considera vatamat in dept , rezultatul contestatiei poate fi atacat in instanta ..dar nu cred ca pentru moive de nelegalitate , exceptie facand o singura situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Angajare prin concurs hg 286 Ileana popa Ileana popa Bună ziua ! Care este perioada maximă în care angajatorul trebuie să încheie CIM unei persoane care a fost admisă în urma desfășurării concursului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum pot contesta rezultatul final al unui concurs ... Geannynna Geannynna Bună ziua. Cum pot contesta rezultatul final al unui concurs de angajare? Am participat la un concurs de angajare în cadrul Mapn pentru ocuparea unuia din ... (vezi toată discuția)