Buna ziua. Sotul meu este angajat la o societate de 2 ani si in urma cu o saptamana a fost anuntat ca este bagat in preaviz. Tot odata l-au anuntat ca trebuie sa dea un concurs in vederea pastrarii postului sau nu (in functie de punctajul obtinut). In saptamana de dinaintea examenului a citit din tematica stufoasa data de acestia dar mai mentionez ca el a lucrat in ture( 12/24h din care a prins 2 ture de noapte). Rezultatele examenului a fost de Respins”. A facut contestatie. Vrem sa stim ce putem face atata timp cat acest concurs a fost intr-un timp atat de scurt ( neavand timp sa se pregateasca temeinic- el si lucrand la aceeasi societate!) Multumesc
Raspunsurile trebuie sa se refere la situatia celui care a deschis topicul .. citez : Vrem sa stim ce putem face atata timp cat acest concurs a fost intr-un timp atat de scurt ( neavand timp sa se pregateasca temeinic- el si lucrand la aceeasi societate!)
Regulie si procedura o decide angajatorul si nu salariatii ...daca se considera vatamat in dept , rezultatul contestatiei poate fi atacat in instanta ..dar nu cred ca pentru motive de nelegalitate , exceptie facand o singura situatie.
Raspunsurile trebuie sa se refere la situatia celui care a deschis topicul .. citez : Vrem sa stim ce putem face atata timp cat acest concurs a fost intr-un timp atat de scurt ( neavand timp sa se pregateasca temeinic- el si lucrand la aceeasi societate!)
Regulie si procedura o decide angajatorul si nu salariatii ...daca se considera vatamat in dept , rezultatul contestatiei poate fi atacat in instanta ..dar nu cred ca pentru moive de nelegalitate , exceptie facand o singura situatie.