avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am domiciliul în Județul Vâlcea și doresc să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am domiciliul în Județul Vâlcea și doresc să ...

Bună ziua.
Am domiciliul în Județul Vâlcea și doresc să îmi fac domiciliul în Județul Argeș pentru că am o locuință și acolo.
În acest caz știu că trebuie să schimb numerele mașinii și certificatul de înmatriculare pe Judetul Argeș.
Întrebarea mea este: pot să mă programez și să-mi fie eliberate numerele și certificatul de înmatriculare la DGPCI VÂLCEA, chiar dacă o să am domiciliul pe județul Argeș. Adică să mi se elibereze în Vâlcea numerele și certificatul pe Argeș. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Dlucian72, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:35, 24 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, mutați-va prima dată in Argeș, apoi va programați tot în Argeș pentru schimbare documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

o mare problema in legatura cu o masina cumparata marvailav marvailav Buna ziua,am s eu o mare problema in legatura cu o masina cumparata de ceva timp,pe care nu pot sa o inmatriculez.Situatia sta in felul urmator:aceasta masina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu, reinmatriculare masina? stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, De cateva luni m-am mutat cu serviciul in alta localitate, in alt judet. Si as dori sa imi schimb si buletinul. Intrebarea este: trebuie sa schimb ... (vezi toată discuția)