avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am domiciliul în Județul Vâlcea și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am domiciliul în Județul Vâlcea și doresc să ...

Bună ziua.
Am domiciliul în Județul Vâlcea și doresc să îmi fac domiciliul în Județul Argeș pentru că am o locuință și acolo.
În acest caz știu că trebuie să schimb numerele mașinii și certificatul de înmatriculare pe Judetul Argeș.
Întrebarea mea este: pot să mă programez și să-mi fie eliberate numerele și certificatul de înmatriculare la DGPCI VÂLCEA, chiar dacă o să am domiciliul pe județul Argeș. Adică să mi se elibereze în Vâlcea numerele și certificatul pe Argeș. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Dlucian72, utilizator

Alte discuții în legătură

o mare problema in legatura cu o masina cumparata marvailav marvailav Buna ziua,am s eu o mare problema in legatura cu o masina cumparata de ceva timp,pe care nu pot sa o inmatriculez.Situatia sta in felul urmator:aceasta masina ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)