avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un cetătean cu permisul suspendat acum 2 luni pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un cetătean cu permisul suspendat acum 2 luni pentru consum de alcool ...

Bună seara!
Cazul este următorul: un cetătean cu permisul suspendat acum 2 luni pentru consum de alcol a lovit frontal un autobuz în care se aflau muncitori, la locul, in urma incidentului au fost 4 pers ranite, 2 din masina care a provocat incidentul (soferul și pasagerul din dreapta) și alte două persoane din autobuz. Mentionez ca persoanele din autobuz nu au depus plangere penală impotriva soferului. Cum se poate rezolva acest caz?
Există șanse ca pedeapsa să fiu luata cu suspendare?
Care sunt pasii pe care ar trebui să îi urmeze?
Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 20:34, 23 Iulie 2025
Riscă pedeapsă cu executare.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - stabilire vinovatie Maria.g Maria.g Buna seara. In data de 22.03.2016 am fost implicat intr-un accident auto. Circuland regulamentar am ajuns in spatele unei masini care mi-a semnalizat dreapta ... (vezi toată discuția)
Accident cu 2 raniti pe scaunele din fata si 5 in spate mdmilan mdmilan Buna seara, In urma cu cca 2 ani sotia mea a fost implicata intr-un accident rutier astfel: Venea de pe o strada cu semn de cedeaza trecerea, a incetinit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier gabrielp gabrielp Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu niste informatii in legatura cu cazul meu. Trebuie sa precizez de la inceput ca nu am permis de conducere, cu toate ca nu ... (vezi toată discuția)