avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am intampinat o problema la cartea funciara pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am intampinat o problema la cartea funciara pentru ...

Buna ziua, am intampinat o problema la cartea funciara pentru doua terenuri. Mai precis, terenurile respective sunt, din ce ne dam seama, incurcate cumva. este vorba de doua terenuri, primite prin sentinta judecatoreasca dupa un deces in familie in 2006(nu sa putut intelege pentru impartit). In momentul sentintei sa eliberat CF cu un numar. Am ajuns la momentul sa se puna de vanzare dar, am aflat ca ceva nu este in regula la CF in felul in care dupa datele din sentinta si titlul de proprietate vechi, cele doua terenuri au alt numar CF si nume proprietar. Am mers la BCPI, am cerut extras dupa CF primit la sentinta si terenuriile figureaza pe al 3lea numar CF care conform BCPI a fost schimbat la un moment dat. As vrea sa stiu care este procedura corecta de solutionare ca sa putem incepe demersurile.

Alte discuții în legătură

Procedura radiere litigiu din cartea funciara Anca An Anca An Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu o baza legala sau cu un sfat in ceea ce priveste speta descrisa mai jos: pe scurt: in anul 2013, s-a deschis ... (vezi toată discuția)
C.f. versus titlu de proprietate rodica nicolescu rodica nicolescu Ma intereseaza ce riscuri pot intampina daca eu imi fac succesiunea in baza C.F.-urilor de propietate iar in Titlul de Propietate eliberat de comisie figureaza ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)