Dețin un teren de la începutul anilor 2000, este o moștenire de la tatăl meu. Lângă era o porțiune de teren de forma triunghiulară (pentru că strada nu e dreaptă, ci curbata) pe care am îngrădit-o tot atunci prin anii 2000. Pe aceasta porțiune de teren mi-am exercitat posesia cu buna credință, am construit chiar și un garaj însă fără autorizație de construire. Astăzi 25 de ani mai târziu îmi doresc să uzucapez acest teren, însă pentru plusul de teren nu am plătit niciodată impozit, as putea sa îl uzucapez? Poate daca as plati impozitul pentru toți anii din urmă?
Profesia a fost neîntreruptă, cu bună credință, neviolenta, a fost publică. Dar ce înseamnă mai exact sa te porți ca un adevărat proprietar? Adică l-am îndrăgit, am cultivat, am construit pe el, toată lumea știe că e proprietatea mea și că mă port ca un adevărat proprietar. Însă nu am platit impozitul pe acest plus de teren. Doar plata impozitului mă face un adevărat proprietar?
Rechin imobiliar
mia26maria
Va scriu in speranta ca undeva cineva imi poate da un raspuns..am un teren langa casa unde locuiesc, de 11 ari ,cumparat cu acte de mana in 1992 de mama ... (vezi toată discuția)