avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatia de către DIICOT în calitate de inculpat, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatia de către DIICOT în calitate de inculpat, pentru percheziția ...

Citație e de către diicot în calitate de inculpat, pentru percheziția informatica, trebuie făcută prin citație scrisa? Sau telefonic?
Ei mint ca m au citat telefonic și nu am mers. Asa ca au făcut-o în lipsa mea.
Ma gândesc ca trebuia sa vina polițistul, ca de obicei cu citația. Nici pe prietena mea nu au chemat-o, totuși i au percheziționat telefonul și la adus înapoi după 3 luni. Este legal asa ceva? Au putut sa șteargă ceea ce ma avantaja. Au putut face multe.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Jhin23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 13:23, 24 Iulie 2025
Orice citare, conform art. 275 al. 1 cpp, poate sa fie facuta si telefonic "Chemarea unei persoane în faţa organului de urmărire penală sau a instanţei de judecată se face prin citaţie scrisă. Citarea se poate face şi prin notă telefonică sau telegrafică". [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare la politie. modalitati de citare . loredana9696 loredana9696 cum poate fi chemata o persoana la politie?prin telefon? NU ESTE VORBA DE O PROBLEMA PENALA.SE PARE CA ESTE VORBA DESPRE O JIGNIRE. (vezi toată discuția)
Plangere penala- citare prin telefon? ceciliaolar ceciliaolar am primit un telefon prin care mi s-a comunicat sa ma prezint la politie pentru o plangere penala facuta de fostul meu prieten sa ma prezint sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mod de citare loredana96 loredana96 se poate chema invinuitul la politie, pentru a depune declaratie, prin telefon? (vezi toată discuția)