avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta de vechime din 1989
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta de vechime din 1989

Ce pot face pentru a obtine o adeverinta de vechime din 1989 pentru tatal meu?
Am trimis o solicitare la inceputul anului catre compania care parea sa fie angajatorul din cartea de munca a tatalui meu, bineinteles ca firma nu mai exista, asa ca am incercat sa contactez firma care parea ca ar avea totusi in arhiva situatia.
Acestia m-au contactat tot in ianuarie, cerandu-mi documentele necesare. Dupa ce le-am trimis, abia in aprilie mi-au spus ca vor trimite solicitarea catre o alta institutie, iar de atunci, am incercat sa aflu stadiul solicitarii atat prin email, cat si telefonic la contactul gasit pe website-ul lor, dar nu imi raspunde nimeni.
Cel mai recent răspuns: Utilizator987 , utilizator 12:14, 24 Iulie 2025
Sesizati ITM-ul/Inspectia Muncii cu privire la refuzul eliberarii acelei adeverinte.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate comerciala refuza sa-mi elibereze adeverinta cu sporurile ... cosmin130967 cosmin130967 O societate comerciala refuza sa-mi elibereze adeverinta cu sporurile de care am beneficiat intre anii 1986 1994. Mentionez ca aceasta adeverinta imi este ... (vezi toată discuția)
In anul 2004 m-am transferat de la un institut de proiectare, ... Marilena N Marilena N In anul 2004 m-am transferat de la un institut de proiectare, unde fusesem angajata in 1989. Institutul mi-a dat un document cu toate veniturile permanenta si ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)