avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut un dosar in rejust dar nu il gasesc. Exista vreo ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut un dosar in rejust dar nu il gasesc. Exista vreo modalitate ...

Caut un dosar in rejust dar nu il gasesc.Exista vreo modalitate daca stiu nr dosarului sa pot face rost si de acel cod pentru dosar care sa-l pot pune in rejust?Am cautat dupa filtre dar din pacate nici asa nu am putut gasi dosarul.
nu toate cauzele sunt publicate în rejust.eu nu introduc în motorul de căutare nr.dosarului întrucât aceast parte a cauzei este anonimizată.mă orientez după materie după instanță și după celelalte filtre. de regulă ,am găsit ce căutam.
Exista mai multe variante,o posibila eroare materiala la numele uneia dintre părți care face sa nu mai găsiți dosarul dvs introducând numele corect.Exista anumite cauze care nu sunt publice etcetc.Va puteți interesa la arhiva/biroul relații publice al instantei respective..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar dosar wap54 wap54 Caut pe portalul unei curti de apel un numar de dosar din anul 2015 si nu il gasesc pe portalul acelei curti de apel. Stiu ca este un dosar judecat, solutionat ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Portal just CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am ... (vezi toată discuția)