avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de vânzare comparare se poate ataca in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de vânzare comparare se poate ataca in justitie?

Contractul de vînzare comparare se poate ataca in justitie
Pe ce motiv, si cine sã-l atace'? Dati detalii.
Orice contract poate fi atacat,liberul acces la justitie este un drept garantat.Daca exista motive temeinice,șanse de câștig sunt discuții care fac obiectul unei analize împreună cu un av..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa actionez in judecata lichidatorul unei firme aflate in lichidare? marianna marianna Avand in vedere ca am incheiat un contract cu lichidatorul firmei, privind vinzarea unor terenuri care nu au mai putut fi vindute, intrucit, inainte de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare contestat george201011 george201011 Salutare... Sunt nefericitul posesor impreuna cu sotia al unui apartament cumparat de la socrii sotia mai are 4 frati din care unul ameninta cu judecata ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere mircea93 mircea93 Buna ziua.Poate mama mea sa fac doua contracte de intretinere?Mama a avut doua case(tatal meu fiind decedat,si succesiunea facuta) o casa a primit-o fratele ... (vezi toată discuția)