avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt moștenitoarea unui teren intravilan împreună ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt moștenitoarea unui teren intravilan împreună cu sora ...

Sunt moștenitoarea unui teren intravilan împreună cu sora mea care se afla în incapacitate(este bolnava), alături de alți descendenți. Unul dintre ei și-a construit casa înainte de ieșirea din indiviziune. Acum, după împărțirea terenului, de ce sunt obligată la plata unor cheltuieli de judecata către reclamanți când eu nu am obstrucționat cu nimic procesul sau am cauzat vreun prejudiciu?
Astfel de situații le lamuriti cu av angajat sau mergând la un av pt o consultație.Nu putem sa ghicim cum a decurs procesul dvs fără a studia hotărârea pronunțată.In principiu într o acțiune de ieșire din indiviziune cheltuielile de judecata se compensează ,revenind tuturor parter din proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune corina stancu corina stancu in urma succesiunii dupa ambii parinti, am mostenit impreuna cu sora mea un apartament. ce pot face pentru ca sora mea refuza vinzarea, unul dintre copiii mei ... (vezi toată discuția)
Succesiune monicapascu monicapascu Am mostenit de la parinti, impreuna si in indiviziune cu sora mea, un teren. Sunt casatorita, nu am copii, si detin impreuna cu sotul meu un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru Alecsandru12 Alecsandru12 Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru \"constatarea simulării unui act de vanzare cumparare cu clauza\" hotărârea instantei a fost ca ... (vezi toată discuția)