avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detector de gaze defect!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detector de gaze defect!

Detector de gaze defect!
Buna seara! Părinților mei( bătrâni),li s.a defectat detectorul de gaze,după o oprire anunțată a acestora!!Ce ar fi de făcut,pt a fi în legalitate și pt a nu fi păcăliți de diferite " păreri avizate"?Cum as putea sa.i ajut,eu? Mulțumesc și numai bine!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:40, 26 Iulie 2025
Se anunta telefonic, furnizorul de gaze, pentru deblocare traseu de gaze.
Cumpărați dvs. alt detector, apelati la o firmă autorizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare centrala de apartament nistorsofia nistorsofia Vreau sa mi cumpar o centrala termica de apartament din u.e, adica mai precis din Franta ,primesc autorizatie de functionare de la eon gaz?.Gura lumii spune ... (vezi toată discuția)
Daca stie cineva de ce o firma de gaz cum este e-on(autorizata sa furnizeze servicii de gaz), nu rezolva pana la capat(cum ar fi civilizat si normal) o problema de interventie tehnica in incinta unui imobil? radukam radukam De ce o firma de gaz cum este E-ON(autorizata sa furnizeze servicii de gaz), nu rezolva pana la capat(cum ar fi civilizat si normal) o probleme de interventie ... (vezi toată discuția)
Documentatie tehnica gaze gelutzu30 gelutzu30 Buna ziua . Am primit o notificare de la ENGIE ca imi expira verificarea tehnica la gaze dar in sistemul lor nu figurez cu aparate de combustibili gazosi puse ... (vezi toată discuția)