avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Soțul a luat un credit de nevoi personale in 2007. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Soțul a luat un credit de nevoi personale in 2007. ...

Bună ziua.
Soțul a luat un credit de nevoi personale in 2007. 2 ani a platit, dar din păcate a ramas fara loc de munca si nu a mai reușit sa plateasca ratele. Creditul a fost preluat de Krukk. El a încercat sa ajunga la un comun acord cu ei, dar au propus o suma enorm de mare, el s-a oferit ca inițial plateste jumătate din suma propusa de ei, dar nu au acceptat, i-au închis telefonul in nas. Dupa aceea a primit înștiințare de la executor ca e executat silit si sa plateasca suma totala + taxa de executare in 5 zile. Nu am putut sa platim. Intre timp prin credit ipotecar am achiziționat un apartament.
Săptămâna trecută am primit înștiințare ca sotul e executat silit imobiliar si s-a trecut si in CF(am primit si de la executor si de la Oficiul de) cadastru si publicitate imobiliara instiintare).
Care sunt demersurile ca sa nu pierdem apartamentul?
Executorul cere sa achitam in 15 zile 117000 lei... Nu avem de unde.
Daca nu achitam va fi licitat apartamentul?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:18, 25 Iulie 2025
Buna ziua

Luati legatura cu un avocat care sa va ajute in demersul de contestare a executarii silite.

Un sfat generic nu va ajuta pentru ca succesul actiunii depinde de situatia dvs concreta. E posibil ca aceasta datorie sa se fi prescris, insa prescriptia nu se constata din oficiu, trebuie sa o invocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru recuperare credit de nevoi personale? Catalin_Sm Catalin_Sm Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o nelamurire privind demersul de recuperare a unei sume de bani imprumutata in 2013 de la banca. Am facut un ... (vezi toată discuția)
Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Ajutor-30 de zile intre termene licitatie apartament jenimarica jenimarica Scrisoare catre executor. Ma numesc .......... sunt coproprietara a apartamentului nr.25 din str. .............. nr. 27 Bl m sector ... (vezi toată discuția)