avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt consecintele daca ai funcționat fără ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt consecintele daca ai funcționat fără autorizatie?

Care sunt consecintele daca nu ai autorizatie de functionare emisa de primarie si ai functionat fara.
O societate are puncte de lucru deschise (Depozitarea produselor finite si a marfurilor, pe o perioada determinata in vederea livrarii acestora catre benefiarii finali. Nu se emit facuri, nu se incaseaza numerar, toata activitatea comerciala se face de la sediul societatii).
Punctele de lucru au coduri CAEN declarate: comert si depozitare.
Pentru punctele de lucru nu au fost obtinute autorizatii de functionare de la primariile locale.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: contabsaba , utilizator 11:57, 25 Iulie 2025
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen4711 tazuu tazuu Buna ziua, Am luat autorizatie de functionare de la primarie pentru comert la o partie de ski. Am o rulota comerciala in care vreau sa vand produse fast food ... (vezi toată discuția)
Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat mobila andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este in Ploiesti, iar punctul de lucru nu este ... (vezi toată discuția)