avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Este legal ca un angajator sa includa (sa adauge) ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Este legal ca un angajator sa includa (sa adauge) valoarea tichetelor ...

Este legal ca un angajator sa includa (sa adauge) valoarea tichetelor de masa la salariul brut, ca ulterior aceasta sa fie scazuta din salariul net?
Mentionez ca acest lucru l-am descoperit pe toti fluturasii de salariu de cand lucrez in aceasta companie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 25 Iulie 2025
Este normal . Asa se procedeaza pentru a obtine valoarea care va fi impozitata . Si trebuie scazuta din net , pentru ca le-ati primit deja . Daca nu ar fi scazute , ar insemna sa primiti si tichete , si contravaloarea lor in bani .
Vedeti si acest articol
www.avocatnet.ro/articol_622...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de masa se scad din salariu? tudorstefan01 tudorstefan01 as dori sa aflu daca e legal ca bonurile de masa sa se scada din salariu (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)