avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.As dori sa va intreb ,daca nepotul meu este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.As dori sa va intreb ,daca nepotul meu este Imputernicit ...

Buna seara.As dori sa va intreb ,daca nepotul meu este Imputernicit la C.AR iar mama mea a decedat de curand ,el poate sa retraga fondurile create de ea pe timpul vietii?Mai are acest drept, ea decedand sau vor avea dreptul si ceilalti succesori care vor veni la succesiune?Va multumesc abticipat pentru raspuns si o seara buna sa aveti
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:16, 25 Iulie 2025
Imputernicirea este valabila doar pe timpul vietii titularului , fondul existent la CAR intra in masa sucesorala impreuna cu toate celelalte bunuri ale defunctei la care au dreptul toti mostenitorii rezervatari existenti . Ati face bine sa anuntati CAR-ul despre decesul mamei pentru ca nepotul sa nu poata retrage nici o suma pana la finalizarea succesiunii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune după bunici. are dreptul un nepot de fiu decedat să conteste un transfer de proprietate făcut unchiului? vwwhite vwwhite Bună ziua. Speța e următoarea. Bunicii din partea tatălui meu, au doi copii, tatăl meu și fratele lui. În timpul vieții, bunicii (nu știu exact, au ... (vezi toată discuția)
Renuntator mostenire MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea La dezbaterea unei succesiuni se prezinta 2 mostenitori: sotul supravietuitor si fiica acestuia rezultata din casatoria defunctei cu sotul sau. Daca fiica ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă a trecut un an ... DeBruine DeBruine Vă rog să mă ajutați cu un răspuns Dacă a trecut un an de la finalizarea succesiunii și sa descoperit alte bunuri care au fost omise, care nu au fost ... (vezi toată discuția)