avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca imi mai poate face poprire pentru o datorie din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca imi mai poate face poprire pentru o datorie din ...

Buna ziua !Banca imi mai poate face oprire ptr o datorie din 2016 de la primarie care este sistata cu exceptie?
Buna ziua.
Trebuie analizat daca a intervenit sau nu prescripția; daca a existat sau nu o cauza de suspendare sau anulare a cursului prescriptiei. Mergeti cu actele la un avocat pentru a fi analizate si, daca este cazul, pentru o contestatie la executare.
Trebuie sa stiti ca prescriptia nu opereaza de drept, adica ea trebuie sa fie constatată printr-o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptii de procedura horni horni Intr-o contestatie la executare ce exceptie primeaza?: -cea a tardivitatii formularii contestatiei sau -cea a perimarii executarii silite? (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)