avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru scutire de plata contributie la sanatate, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru scutire de plata contributie la sanatate, pentru bolnavii ...

Pentru scutire de plata contributie la sanatate ,pentru bolnavii de cancer ,ce documente se depun la Casa de pensii care sa ateste imbolnavirea de cancer , cei de la Casa de pensii nu stiu incă ? Nu au primit instructiuni de aplicare a scutirii de plata . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:19, 26 Iulie 2025
Plata CASS

Emil 66 a scris:

Pentru scutire de plata contributie la sanatate ,pentru bolnavii de cancer ,ce documente se depun la Casa de pensii care sa ateste imbolnavirea de cancer , cei de la Casa de pensii nu stiu incă ? Nu au primit instructiuni de aplicare a scutirii de plata . Multumesc

Nu deschideți mai multe topicuri cu același subiect, că administratorii sau moderatorii le vor șterge.
Nu mai înțelege nimeni nimic dacă scrieți fără continuitate pe mai multe secțiuni sau topicuri, cu subiect identic.
Dați clik pe RĂSPUNDE și adăugați comentarii pe un singur topic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu stima . sunt bolnava de cancer , pensionara, si conform noi ... Emil 66 Emil 66 Cu stima . Sunt bolnava de cancer , pensionara, si conform noi legii trebuie sa platesc CASS din pensie . Conform legii ,bolnavii de cancer sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)
CĂtre site-ul acesta undita undita Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare????? (vezi toată discuția)
Tot 112 migaste migaste eu am la asociatie angajate 2 persoane (adm.si fem.serv.) cu contract individual de munca, o persoana (presedinte) cu contract de mandat si o persoana cu ... (vezi toată discuția)