Bună! Sunt căsătorită și am un copil minor. Acum câțiva ani ( 2017-2018) am descoperit ca soțul ma înșela. Am înregistrări audio care demonstrează ca a adus prostituate în casa...și am accesat contul lui de telefonie, de unde reiese faptul ca apela la foarte multe numere de prostituate. Cu toate acestea nu am divorțat atunci, însă acum as dori sa divorțez. Credeți ca dovezile pe care le am, vechi de 5-6 ani, mai pot fi folosite în instanta în caz de este nevoie? Soțul ma poate acuza pt faptul ca i-am accesat date cu caracter personal ( contul de telefonie)? Cu ce ma pot ajuta aceste dovezi în divorț? Totodata, am cumpărat împreună cu el un apartament prin Prima casa, eu fiind codebitor, ambii suntem proprietari. As dori sa știu dacă ma poate afecta cumva faptul ca el în toți acești ani a plătit rata de pe cardul lui? Ne-am împărțit cumva cheltuielile, el plătea rata iar din salariul meu făceam restul cheltuielilor. În cazul acesta are doar el drept la apartament? Mulțumesc!
Buna ziua,
Daca doriti sa divortati, nu este necesar sa aduceti ca probe in instanta aceste inregistrari. Este suficient sa probati cu un martor faptul ca nu va mai intelegeti, iar casatoria nu mai poate continua deoarece nu mai exista iubire.
Restul reprezinta partaj de bunuri comune care se va transa ulterior divortului, fie pe cale amiabila, fie pe calea unei actiuni in instanta. Va recomand sa apelati la un avocat, cel putin pentru redactarea actiunilor, daca mijloacele financiare nu vă permit angajarea acestuia pentru asistenta si reprezentare juridică de specialitate pe tot parcursul procesului.
Credit imobiliar
doru6
Sotul meu a achizitionat un apartament cu credit prin programul prima casa anul acesta. Eu nu am participat cu veniturile proprii la stabilirea acordarii ... (vezi toată discuția)