avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Pot da în judecată școala postliceala ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Pot da în judecată școala postliceala de asistent ...

Bună ziua! Pot da în judecată școala postliceala de asistent medical din cauză că am activat în corp o boală autoimună foarte gravă ? Au fost presiuni foarte mari din partea directorului și a dirigintei, iar eu m-am stresat foarte mult… nopți nedormite încercând să recupăr ceea ce predau la școala și cel mai șocant este că diriginta mereu mă amenința cu exmatricularea . Am fost abuzată psihic și emoțional, am trăit un coșmar …

Alte discuții în legătură

Semnatura minor cico2cico cico2cico Buna ziua. Am si eu 2 intrebari : Diriginta solicita copilului meu sa semneze diferite procese verbale, declaratii sau instiintari. Desi am cerut acesteia si ... (vezi toată discuția)
Model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare alex buzau alex buzau Buna ziua.ma pueti ajuta si pe mine cu un model de contestatie pentru anularea deciziei de exmatriculare ??sincer nu stiu ce sa mai cred .in data de 28 ... (vezi toată discuția)
O clasa de elevi de liceu care au chiulit de la ore. vasilec vasilec Sunt un parinte al carui copil a chiulit impreuna cu toti colegii de la ultima ora, fapt pentru care diriginta ne-a adus la cunostiinta ca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)