avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, dacă acum 8-9 ani am avut un abonament la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, dacă acum 8-9 ani am avut un abonament la telekom pe ...

Bună, dacă acum 8-9 ani am avut un abonament la telekom pe o adresa la care nu mai locuiesc tot de pe atunci, iar acesta nu a fost anulat (eu muncind in alta tara), anul trecut am fost oprita cu masina fiului (care era pe numele meu) mi s a spus ca am sechestru pe ea pentru suma de 5000 lei, mi s a oprit talonul, se mai poate face ceva pentru a anula ordinul de la recuperatorii de credit?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:42, 27 Iulie 2025
Nu puteți face nimic dacă deja s-a pus în aplicare procedura de executare silită.
Nu aveți motiv temeinic prin care să anulați executarea silită, deoarece nu ați anunțat creditorul că v-ați schimbat domiciliul.
Din fericire aveți de plătit o sumă modică (5000 lei), ca să salvați mașina dumneavoastră de la vânzare.
Mașina este a dvs, NU este a fiului. Nu există mașina fiului pe numele meu, nu există așa ceva.

Contestația la executare și invocarea prescripției se poate depuna la judecătorie doar în termen de 15 zile de la data când ați luat la cunoștință de poprire/executare silită emisă de executor.
Din ce ați precizat, e clar că ați depășit de mult timp acele 15 zile, prin care invocând prescripția, ați fi scăpat de datorie.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut un abonament in anul 2013 la telekom atunci se numea cosmote si nu am mai putut plati. Suma de plata era de 2500 de lei abonament plus convorbiri cand ... (vezi toată discuția)
Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Executare silita gheocont gheocont Un credit de nevoi personale din 2007 nerestituit integral . Creditul era garantat cu veniturile obtinute prezente si viitoare. Am primit o executare ... (vezi toată discuția)