avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Primaria Dorohoi vrea sa instituie o taxa anuala de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Primaria Dorohoi vrea sa instituie o taxa anuala de 165 lei pentru ...

Primaria Dorohoi vrea sa instituie o taxa anuala de 165 lei pentru fiecare locuinta (inafara de blocuri) pentru a ridica resturile vegetale .Dar pentru acesta suma nu ridica decit 60 kg pe luna Pentru restul de cantitati a instituit o taxa de 755 lei pe tona .Nu ar trebui ca in aceste conditii sa faca contract cu fiecare gospodarie in parte conform codului comercial? Mi se pare ca cantitatile si sumele sunt depasite moral si economic

Alte discuții în legătură

Taxe impartite frateste intre cj tulcea si arbdd?! parfi63 parfi63 :duh:Daca in 2010 CJT si ARBDD au ajuns in instanta nereusind sa se inteleaga la impartirea banilor,nu la fel va fi in 2011!=D>Exemplu:daca permisul de acces ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Program renovare dumitrescuvirginia dumitrescuvirginia Buna ziua, Vreau sa ma apuc de renovarea completa a apartamentului bunicii si as dorii sa stiu daca exista vreo lege care sa imi permita sa fac galagie si ... (vezi toată discuția)