Bună ziua !
Am cumpărat un teren în urmă cu câțiva ani pentru construcția unei case . Am făcut proiectul casei cu împrejmuire la care au trebuit să obțin acord notarial de la vecini pentru a putea obține autorizația de construire. Au semnat fiecare , am 3 vecini plus domeniul public . Am ridicat casa și ne-am hotărât să facem și gardul din spatele case de 50 ml . Am vorbit cu vecina ce vrem să facem și ca sunt nevoit să fac gardul să pot termina aranjarea terenului și ne-a spus ca ea n-are bani de gard ca trebuie să-și ia mașina etc ca nu-mi dă bani ptr gard ! Împrejmuire am avut pe toate laturile din plasă de gard cu stâlpi tip spalier care a fost făcut provizoriu și de când a fost făcut sau lăsat stâlpi s-au rupt și stau înclinați . Acum întrebarea este pot sa o oblig să-mi dea bani pe jumate materiale și manopera ? Menționez ca manopera am efectuat-o eu cu încă 2 oameni !
Ce pot să fac ?
Gard intre proprietati
sandua
Pentru imprejmuirea proprietatii, cu acordul verbal al vecinului am hotarat construirea gardului. Astfel, fundatia a fost turnata 10 cm pe proprietatea mea si ... (vezi toată discuția)