avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Am cumpărat un teren în urmă cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Am cumpărat un teren în urmă cu câțiva ani ...

Bună ziua !
Am cumpărat un teren în urmă cu câțiva ani pentru construcția unei case . Am făcut proiectul casei cu împrejmuire la care au trebuit să obțin acord notarial de la vecini pentru a putea obține autorizația de construire. Au semnat fiecare , am 3 vecini plus domeniul public . Am ridicat casa și ne-am hotărât să facem și gardul din spatele case de 50 ml . Am vorbit cu vecina ce vrem să facem și ca sunt nevoit să fac gardul să pot termina aranjarea terenului și ne-a spus ca ea n-are bani de gard ca trebuie să-și ia mașina etc ca nu-mi dă bani ptr gard ! Împrejmuire am avut pe toate laturile din plasă de gard cu stâlpi tip spalier care a fost făcut provizoriu și de când a fost făcut sau lăsat stâlpi s-au rupt și stau înclinați . Acum întrebarea este pot sa o oblig să-mi dea bani pe jumate materiale și manopera ? Menționez ca manopera am efectuat-o eu cu încă 2 oameni !
Ce pot să fac ?

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Gard intre proprietati sandua sandua Pentru imprejmuirea proprietatii, cu acordul verbal al vecinului am hotarat construirea gardului. Astfel, fundatia a fost turnata 10 cm pe proprietatea mea si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)