avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunere concediu de maternitate cu zile libere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere concediu de maternitate cu zile libere platite

o salariata intra in concediu de maternitate in data de 01.08.2025. In data de 09.08.2025 se casatoreste civil si solicita cele 5 zile libere platite pt. casatorie. Ce se intampla cu conc. de materninate, cele 2 se suprapun.?
Daca intrerupe conc de maternitate si il reia, pe certificatul medical va fi din nou initial, nu in continuare. Va rog o parerere avizata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 28 Iulie 2025
Ca sa beneficieze de zilele libere pentru casatorie , trebuie sa intrerupa concediul de metarniate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua concedii medicale, coduri diferite, perioade suprapuse Mirela Savulescu Mirela Savulescu Buna ziua. Am o situatie un pic ciudata. O salariata aflata in concediu de maternitate, luat aproape in intregime dupa nasterea copilului a fost internata in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect in calcularea unui concediu medical:concediu initial urgenta chirurg.(media salariilor brute a ultimelor ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concedii medicale cod 08 si 09 bw_vision bw_vision Buna ziua, Va rog dn nou sa ma ajutati cu un raspuns: Avem o angajata care a anuntat ca incepand cu data de 7 martie 2016 va intra in concediu de ... (vezi toată discuția)