avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Din cauza restantelor la un credit ipotecar, casa imi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Din cauza restantelor la un credit ipotecar, casa imi este scoasa ...

Din cauza restantelor la un credit ipotecar,casa imi este scoasa la licitatiedar partea proasta este ca executorul spune ca dosarul nu mai este la el si ca l-ar fi trims mai departe .Daca am cerut un nr de dosar sau sa-mi spuna unde mai departe, zice ca nu stie.Se poate asa ceva?Banca spune ca ei nu mai au treaba si ca mai departe se ocupa executorul si uite asa ma poarta de la unu la altul.Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: marinelasandru , utilizator 14:19, 28 Iulie 2025
Dacă nici în astfel de cazuri când riscați sa pierdeți sume importante,practic imobilul nu apelați în primul moment la av nu e ok.Probabil v au plimbat pt a pierde termenul în care puteați formula contestația la executare..
Normal nu ma mai intereseaza locuinta.Intre timp am divortat si mi-am schimbat domicilu si as fi dorit sa pot anunta undeva ca sa primesc noile instiintari la noua adresa
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2025
marinelasandru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit Callypso Callypso Am doua credite in derulare (nevoi personale cu garantie ipotecara), unul mai mare si mai vechi (55.000E) si unul mai nou si mai mic (10.000E) la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)