avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă fac contract la ANAF pentru coasigurat la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă fac contract la ANAF pentru coasigurat la ...

Bună ziua , dacă fac contract la ANAF pentru coasigurat la 1 sept 2025 și plătesc prima rata de 607 Ron și la 1 decembrie coasiguratul se angajează mai trebuie să plătesc și diferența de 1800 Ron ?
Deci, in concluzie daca faci contract cu ANAF ești obligat să plătești toată suma de 2430 Ron indiferent daca se angajează sau nu se angajează coasiguratul? Motivul este coasiguratul este obligat să plătească dar nu spune dacă se angajează cum se procedează.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:44, 13 August 2025
Totusi, este bine sa intrebati si la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Figurez in concediu fara plata incepand cu aprilie 2025. andreea_dede andreea_dede Figurez in concediu fara plata incepand cu aprilie 2025. Acum doresc sa infiintez un PFA. Intrebarea mea este cand voi avea calitatea de asigurat sau cand ... (vezi toată discuția)
Prestare activitate ca pfa barbuta barbuta Buna ziua! Nepotica mea a terminat anul acesta facultatea .Urmeaza sa se angajeze la o societate particulara.Patronul i-a cerut sa-si faca actele ... (vezi toată discuția)
Coasigurat versus asigurat fara venituri aniodehcane aniodehcane Buna ziua, Am sunat la CNAS pentru a ma lamuri cum se stabileste calitatea de coasigurat, insa doamna mi-a sugerat depunerea documentelor similare ... (vezi toată discuția)