avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit saptamana trecuta prima amenda de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit saptamana trecuta prima amenda de circulatie, ...

Buna ziua! Am primit saptamana trecuta prima amenda de circulatie, pentru virarea la stanga pe linia continua; am intrat intr-o parcare fara sa incurc macar pe nimeni. Politia era binenteles parcata la intrare cu fata si m-a vazut. Am primit 6 puncte penalizare si 9 amenda. Am semnat ca stiu ca am gresit. La penalizare nu am obiectii (articol sanctionat 108/1/d/9) dar la amenda nu am gasit la articolul sanctionat 102/... (nu se intelege) fapta mea. Am mai intrebat dar parerile sunt impartite. As vrea sa stiu daca are rost sa fac contestatie; 1800 lei sunt ceva banuti totusi si mi se pare cam mult. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am intrat intr-o benzinarie pe linie continua si m-a oprit politia alina-florentina alina-florentina buna ziua, am si eu o nelamurile, am intrat intr-o benzinarie pe linie continua sa alimentez ca mi s-a aprins becul si nu mai gaseam nicio alta benzinarie in ... (vezi toată discuția)
Culpabilizat in cazul unui accident rutier - va rog un raspuns rapid in vederea unei posibile contestatii niross niross buna ziua, am o mare dilema in legatura cu ce s-a intamplat in cazul pe care il voi relata in continuare tatal meu a avut in data de 21/05/2009 un accident ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu intelegerea articolelor dintr-o amenda ... maria v maria v Va rog sa ma ajutati cu intelegerea articolelor dintr-o amenda la circulatie. Vreau sa depun contestatie, fiindca politistul, foarte tanar, nu a stiut sa-mi ... (vezi toată discuția)