avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, sunt titulară pe viabilitate la școală ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, sunt titulară pe viabilitate la școală A pe 18h. ...

Bună ziua,
sunt titulară pe viabilitate la școală A pe 18h. Scoala A mai are o structură unde este titular pe 10h, și 9h în alta școală cu altă personalitate juridică, Școala B. În cazul unei restrângeri de activitate în școala B, poate să îi dea titularului orele mele din școală A? Țin se precizez ca cele 10h din structura sunt și normal el este titular pe decize cu 10h în structura.
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
Dianna0512, utilizator

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Situatie disperata a suplinitorilor din invatamant gepop gepop buna seara, sunt profesor suplinitor de 20 ani. datorita unor inspectori care se ocupa de personal in cadrul isj, desi am destule concursuri in spate cu note ... (vezi toată discuția)